Over ons

Over ons

Wij verzorgen al reeds 20 jaar schilder- en decoratiewerken  met uitstekende service
Kevin de Meester, zaakvoerder

Schilderwerken

Onze getalenteerde vakmensen staan klaar om al uw schilderwerken tot in de kleinste details te verzorgen. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerken staan we garant voor een piekfijne afwerking, betaalbare prijzen en een waterdichte garantie.

Hoewel schilderwerken de laatste stap zijn bij een bouw- of renovatieproject, zorgt net deze afwerking ervoor dat uw woning aanvoelt als een echte thuis.

Binnenschilderwerken

Vanaf de eerste afspraak sta ik u persoonlijk bij met deskundig kleur- en interieuradvies.

Wij kiezen altijd voor hoogwaardige materialen en producten zodat wij u een langdurig resultaat kunnen garanderen. Meubels en vloeren worden zorgvuldig afgedekt met aangepast materiaal om ze stof- en spatvrij te houden, zodat we uw project tot in de puntjes kunnen afleveren.

We hanteren de recentste verftechnieken om uw project een uiterst stijlvolle en unieke uitstraling te geven.
Meesterschilderwerken door Schilderwerken Kevin de Meester

Behangwerken

Creëer een nieuwe look voor uw leefruimtes met behulp van een prachtig behang. We werken met regulier behang en vliesbehang. Contacteer ons voor alle mogelijkheden en een gratis offerte.

Raamdecoratie

Wanneer u uw interieur een volledige make-over wil geven, bieden wij ook bijpassende raamdecoratie aan. We overleggen met u welke stijl en kleuren het best aansluiten bij het geheel.

Alles wordt nauwkeurig opgemeten, op maat gemaakt en eigenhandig geplaatst.

Kleuradvies

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, ze geven een kamer persoonlijkheid en eigenheid. Door middel van kleuradvies helpen wij u om een optimale gezellige sfeer te creëren in uw woning. Door kleur slim te combineren en op een goede manier toe te passen kunnen ze een impact hebben op de gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

Buitenschilderwerken

Wij verzorgen zowel als renovaties schilderwerken van nieuwbouw en houtwerk.

Een vakkundig geschilderde gevel zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar ook voor bescherming tegen slijtage en weersinvloeden. Gevels bestaan uit de meest uiteenlopende materialen en moeten dus de gepaste behandeling krijgen.

Wilt u graag meer info?

Bel ons op 0479/79 19 93 of vraag een offerte aan.

GRATIS OFFERTE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram